Yhteystiedot

« aihelistaan

Vaihto-oppilaaksi


 • nimimerkki

  V.R

  29.8.2016 klo 20:50
  Hei!Olisin kiinnostunut lähtemään vaihtoon Rotaryklubin kautta ja ajattelin kysyä pääsekö tätä kautta hakemaan vaihto-oppilaaksi?Ollaan perheen kans vähä mietitty ,että voisin lähteä,mutta mitään ei olla vielä päätetty.Olisi kiva saada hieman lisätietoja tästä vaihdosta. Esim:Koska pitäisi hakea ja kelle hakemus jätetään yms.

 • nimimerkki

  Timo Mattila

  29.8.2016 klo 21:48
  Moi,

  Rotaryvaihto on hyvä tapa päästä opiskelemaan vuodeksi ulkomaille, oppimaan kieltä ja tutustumaan muihin kulttuureihin.

  Hakuprosessi alkaa siten, että lähetät minulle sähköpostilla timo.mattila@samk.fi vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja perustelet, miksi haluaisit lähteä vaihtoon ja minne.

  Loka-marraskuun aikana Huittisten Rotaryklubi ja Rotarypiiri haastattelevat sinua ja sitten on aika tehdä hakemus, jonka pitää olla valmis ennen joulua.

  Lisätietoa löydät www.rye.fi sivuilta. Siellä on myös hakemuksen pohja, josta selviää, millaisia tietoja hakemukseen pitää liittää.

  Rotaryvaihdossa yhtä lähtevää nuorta vastaan tulee samasta maasta saapuva nuori. Hän tulee käymään koulua tänne meille. Hän asuu isäntäperheissä. Vanhempiesi kanssa kannattaa ryhtyä pohtimaan ja kartoittamaan isäntäperheitä / isäntäperhettä saapuvalle nuorelle. Isäntäperheitä on normaalisti 3-4, jotka sitten saavat vaihtolapsen perheeseensä.

  Annan mielelläni lisätietoja.

  Terveisin

  Timo Mattila
  Huittisten Rotaryklubi nuorisovaihtovastaava

 • nimimerkki

  V.R

  30.8.2016 klo 11:17
  Pääsekö vaihto oppilaaksi jos on päässyt ysiltä,mutta on vielä 15v,mutta täyttää samana vuonna 16?

 • nimimerkki

  Smithd237

  26.8.2018 klo 10:57
  Its actually a nice and helpful piece of information. Im glad that you shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing. gadcgdbdgfdegfeb
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Vaihto-oppilaaksi