Vaihtokokouksessa uusia tuulia

31.5.2019

Väistyvä presidentti, Lauri Matintalo, luovutti puheenjohtajan nuijan uudelle presidentille, Simo Laitilalle.
Veli Lauri Matintalo palkitsi kauden aktiivisimmat osallistujat, veljet Juhani Norri, Tapio Peräniitty ja Matti Lähteenmäki.
Palveluprojektit komitean pj, veli Jouni Heinonen, antoi tunnustuksen tehtävien hoitamisesta.
Kauden past presidentille, Pertti Kuismalle, luovutettiin PHF-tunnustus.
Alkavalle kaudelle otettiin käyttöön uusia tehtäväpinssejä. Rahastonhoitaja , Pekka Heikkilä, sai omansa.

Klubin vaihtokokouksessa SMK:lla presidentin tehtävät siirtyivät veli Simo Laitilalle. Juhlalliseen kaavaan sisältyi myös väistyvän presidentin, veli Lauri Matintalon, kiitospuhe. Hänen kaudellaan klubin jäsenmäärä lisääntyi kahdella veljellä. Kahden viimeisimmän kauden nettomuutos on nyt komea +12. Erityisen tyytyväinen väistyvä presidentti oli veljien aktiivisesta osallistumisesta. Uutuutena otettiin käyttöön pinssit tulevalle ja varapresidentille sekä sihteerille, rahastonhoitajalle ja klubimestarille. Uusi presidentti kertoi puheessaan, että uusi kausi on hyvin kulttuuripainoitteinen. 60-vuotis juhlavuosi alkaa rennosti petankin merkeissä.