Kuusentaimien istutusta

16.5.2019

Hurun tilan omistaja Henry Järä ja Metsänhoitoyhdistys Satakunnan metsäasiantuntija Teemu Rauvala odottamassa veljien saapumista.

Veljet Henry Järä ja Teemu Rauvala järjestivät meille oikein mielenkiintoisen metsänistutusillan Henryn omistamalla Hurun tilalla Suttilassa. Lyhyen infon jälkeen kokeilimme käytännössä kaksivuotisten kuusentaimien istutusta. Käytännön puuhien jälkeen saimme nauttia mm. grillimakkaraa, voileipiä, kahvia ym. virvokkeita. Metsänhoitoyhdistys Satakunnan metsäasiantuntijana toimiva Teemu kertoili lomassa mm. Suomen metsien tilasta; keskimäärin Suomessa hakataan puuta vähemmän kuin puuston vuotuinen kasvu on.