Kevätkokouksessa toimintasuunnitelman esittely ja PHF-tunnustuksia

11.4.2019

Aluekuvernööri Sami Uutto (keskellä) vieraili kokouksessa ja jakoi piirin hakemat PHF-tunnustukset veli Harri Lehmukselle (valinta alueen 3 vuoden rotariksi) ja veli presidentti Lauri Matintalolle.

Klubin kevätkokous pidettiin Huittisten Wanhassa Pappilassa. Tuleva presidentti, veli Simo Laitila esitteli tulevan kauden toimintasuunnitelman ja se hyväksyttiin. Samoin hyväksyttiin hallituksen esitykset jäsenmaksun suuruudesta ja talousarviosta. Jäsenyyskomitean uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Eero Matintalo ja palveluprojektit komitean puheenjohtajaksi Jouni Heinonen. Nuorisovaihtoasiamiehenä jatkaa Timo Mattila.