Kevätkausi 2019 alkuun

10.1.2019

Presidentti  Lauri Matintalo ja sihteeri Jouni Sihvonen toivottivat tervetulleeksi klubiin uuden jäsenen Petri Karin. Petrin kummina toimii nyt estyneenä ollut Simo Laitila
Presidentti Lauri Matintalo ja sihteeri Jouni Sihvonen toivottivat tervetulleeksi klubiin uuden jäsenen Petri Karin. Petrin kummina toimii nyt estyneenä ollut Simo Laitila

Kevätkausi alkoi viikkokokouksella Huittisten Wanhassa Pappilassa. Esitelmäosuudessa Veli Hannu Rintakoski esitteli uutta kyläkirjaa: Sitten nousivat Jokisivu ja Korvenkyä. Kyläkirja on jatkoa pari vuotta aiemmin ilmestyneelle myös Hannun toimittamalle kirjalle: Kaikki alkoi Loimasta. 768 sivuista kirjaa esittelemässä oli myös toimituskunnan pj. Aarno Korpela. Kokouksessa saatiin myös tämän rotarykauden toinen uusi jäsen. Nyt meitä on kaikkiaan 47 aktiivijäsentä ja kolme kunniajäsentä.