Vierailuja Vexve Oy, LähiTapiola ja Heikkilä Yhtiöt

22.11.2018

Veli Pasi Nieminen vei 1.11. klubin vierailulle Sastamalaan Vexve Oy:n tiloihin. Yritys toimittaa venttiiliratkaisuja kaupunkien ja teollisuuden lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin. Vierailulla oli mukana 26 veljeä.
8.11. veli Henry Järä järjesti vierailun paikallisen LähiTapiolan tiloihin. Sijoitus- ja vakuutustoimintaa esittelivät meille Maritta Järä ja Tiia Kivimäki.
Marraskuun yritysvierailut päättyivät tutustumiseen Heikkilä-Yhtiöiden tiloissa. Toimitusjohtaja veli Hannu Heikkilä esitteli monipuolisesti yrityksen toimintaa. Illan päätteeksi Hannun puoliso Tuula Ranta-Raunio järjesti maukkaan iltapalan entisissä Belladonnan tiloissa, johon uusi vuosi tuo mahdollisesti uutta liiketoimintaa. Tämäkin vierailu kokosi samoin kuin kaksi edellistä 26 osanottajaa.

Klubin syyskausi on jatkunut marraskuussa vierailujen merkeissä. Tutustumiskohteina ovat olleet Vexve Oy Sastamalassa (Pasi Nieminen), LähiTapiola (Henry Järä) ja Heikkilä Yhtiöt (Hannu Heikkilä) Huittisissa.