Syyskokouksessa henkilövalintoja ja uusi jäsen

18.10.2018 klo 18

Klubiin liittyi tämän kauden ensimmäinen uusi jäsen Teemu Rauvala. Teemu on 27 v. metsäasiantuntija Satakunnan metsänhoitoyhdistyksessä. Presidentti Lauri Matintalo ja sihteeri Jouni Heinonen toivottavat Teemun tervetulleeksi klubiin.

Klubin syyskokouksessa vahvistettiin edellisen kauden tilinpäätös ja hyväksyttiin toimintakertomus. Valittiin myös kauden 2019- 2020 toimihenkilöt: presidentti Simo Laitila, tuleva presidentti Hannu Suontausta, varapresidentti Jouni Sihvonen, edellinen presidentti Lauri Matintalo, 1. sihteeri Erkki Pitkänen, 2. sihteeri Hannu Ala-Haavisto, 1. klubimestari Kari Metsämäki, 2. klubimestari Henry Järä, rahastonhoitaja Pekka Heikkilä, nuorisovaihtoasiamies Timo Mattila, IT-vastaavat Harri Lehmus ja Sami Kankaanpää sekä rotarysäätiöasiamies Jukka Honkasalo.