Vaihtokokous Rekikosken Matkailu- ja vapaa-ajan keskuksessa

8.6.2018 klo 18

Kauden aktiivisimmat. Kuvasta puuttu Jouni
Klubin presidenttinä kaudella 2018-2019 toimii Lauri Matintalo
Vaihtokokoukseen osallistui mukavasti 28 veljeä. Kauden päättyessä klubissa on 45 aktiivijäsentä (+9) ja 3 (+1) kunniajäsentä.

Kausi päättyi vaihtokokoukseen Rekikosken Matkailu- ja vapaa-ajan keskuksessa. Tilaisuudessa palkittiin kauden aktiivisimmat kävijät Matti Lähteenmäki, Juhani Norri, Tapio Peräniitty ja Jouni Sihvonen (poissaoleva). Kauden presidentti Pertti Kuisma esitteli kauden tapahtumia ja sen jälkeen siirryttiinkin käätyjen vaihtoon. Ensi kaudella presidenttinä toimii Lauri Matintalo. Ruokailun ja kahvittelun ohella myös iso osa illan osallistujista testasi hyväksi todeten saunan löylyjä.