Alueen 3 petankkiturnaus

17.5.2018 klo 18

Tapahtumassa oli lainassa klubin Huittisten etsivä nuorisotyölle lahjoittama teltta.
Heittäjiä oli mukana 6:sta klubista
Myös kuvernööri Erik oli mukana. Taustalla myös naapurialueen tuleva AG Mikko.
DG Erik Stenström  ojensi Harri Lehmukselle PHF:n tunnustuksena siitä, että Huittisten Klubi on ollut tällä kaudella piirin paras jäsenlisääjä.
DG Erik Stenström ojensi Harri Lehmukselle PHF:n tunnustuksena siitä, että Huittisten Klubi on ollut tällä kaudella piirin paras jäsenlisääjä.
Voittajien on helppo hymyillä

Klubi järjesti vanhalla urheilukentällä leikkimielisen alueen petankkiturnauksen. Menossa mukana oli omia 17 ja vieraita 14, yhteensä kuudesta klubista. Loppuottelussa Huittinen/Kokemäki (Hannu V, Lauri, Pekka Tammi) pesi Vammalan duon Aro, Erjo. Tilaisuuden alussa DG Erik luovutti veli Harrille PHF:n tunnustuksena siitä, että klubimme on ollut piirin paras nettojäsenlisääjä tällä kaudella, +9. Harrilla on nyt tupla PHF, onnittelut! Hieno, sujuva tapahtuma. Kiitokset erityisesti turnauspäällikkö Simo ja veljet Erkki, Harri ja Timo tapahtuman järjestelyistä. Toivottavasti tapahtuma saa jatkoa!