Pilkin ja teatterin kautta Seurahuoneelle

22.3.2018

Mukava ulkoilusää suosi pilkkiä, mutta vaikka reikiä kairattiinkin ahkerasti niin saalista ei nyt saatu.
Jussin valmistama soppa oli juuri niin maistuvaa kuin ennakkoon saattoi odottaa. Eli maistui niin ennen kuin jälkeenkin pilkin!
Ennen teatterikappaleen alkua nautittiin päivällinen seisovasta pöydästä.

Maaliskuun tapahtumat jatkuivat perinteisellä pilkkitapahtumalla la 10.3. Kiimajärvellä. Ahti ei ollut nyt antoisa sillä kalan kalaa ei eksynyt yhdenkään rotarin pilkkiin. Veli Jussin lohisoppa oli sentään totutun maukasta. Viikkoa myöhemmin matkattiin sitten aveccien kanssa Tampereen teatteriin eläytymään Ilkka Remeksen näytelmään: musta sydän. Ennen kappaleen alkua nautittiin oikein maistuva päivällinen teatterin ravintolatiloissa. Ja seuraavalla viikollaan palattiin taas normiin eli pidettiin to 22.3. vk-kokous Seurahuoneella. Hannu Vähähyyppä alusti aiheesta: Rikos ja rangaistus.