Seurahuoneen viikkokokoukset jatkuivat

1.3.2018

Kokouksessa kutsuttin klubiin uusi jäsen, Pasi Nieminen. Pasin kummina toimii Simo Laitila
Huittisten Rotaryklubi sijoittui kolmanneksi perinteisessä ilma-aseammunnassa 8.2. Kokouksessa palkittiin klubin kolme parasta ampujaa (oikealta) Juhani Norri, Hannut Heikkilä ja Vähähyyppä. Onnittelut!

Kuukauden tauon jälkeen viikkokokoukset jatkuivat taas Seurahuoneella. Verisuren edustaja Toni Tuominen esitteli kotihälytysjärjestelmiä. Suojattuja koteja Suomessa on jo 60 000. Kokouksessa kutsuttiin klubiin jo kauden kymmenes uusi jäsen, Pasi Nieminen.