Perko & Perkola hyväntekeväisyyskonsertti

15.2.2018

Illan artistit käsittelivät soittimiaan taiturimaisesti, Jukalla saksofoni ja Mikolla harvinainen seitsenkielinen jousisoitin viola da gamba. Mikko oli illan solisti, mutta haltioitunut yleisö sai kuulla taustoilta myös Jukan lauluääntä!
Ilta päättyi artistien kukitukseen ja yhteislauluun: Paljon onnea vaan... Jukka täyttää seuraavana sunnuntaina 50 vuotta.

Konsertti järjestettiin Länsi-Suomen Opistolla. Illan aikana saatiin kuulla saksofonisti Jukka Perkon ja gambistilaulaja Mikko Perkolan esittäminä sävelmiä Eppu Normaalista Toivo Kärkeen. Tapahtumaan sisältyi myös rotarytoiminnan esittelyä. Kuulijakuntaa oli paikalla noin 140.