Kevätkausi alkuun

19.1.2018 klo 18

Jo useita klubin rotareita on osallistunut, joko lumitykin valvontaan tai lumen kuljetukseen Kännölän latuverkostolle. Lähinnä olevassa traktorissa Henry Järä kuormaamassa pe 19.1. talkoissa.

Kevätkausi avattiin virallisesti klubineuvottelulla 18.1. Seurahuoneella. Illan mittaan esiteltiin kevätkauden ohjelmaa, palautettiin mieliin kauden tavoitteita ja kuunneltiin jäsenten toiveita. Avaukseen oli saapunut mukavasti 27 klubin rotaria. Vuoden alku on sisältänyt myös osallistumisesta Kännölän hiihtoreitistön lumetusprojektiin.