Syyskuun alussa monipuolisia tapahtumia

9.9.2017

Joukkueemme Hannu Vähähyyppä, Niko Savolainen, Matti Lähteenmäki ja Juhani Norri sijoittui kyykkäkisassa 4:ksi. Kuvasta puuttuu Jouni Heinonen

Syyskuu on pitänyt sisällään klubikokousta, kyykkäkisaa, syysseminaariin osallistumista, ja Puolan matkaan valmistautumista.

Syyskuun ekassa viikkokokouksessa 7.9. meitä isännöi Huittisten Seurahuone Lumiaiselta yhtiön hallituksen pj. Pertti Koivumäki. Lumiaisella on toimintaa myös Kankaanpäässä ja henkilökuntaa yhteensä 20. Yhtiö kuuluu Finlands Hotels -ketjuun.

Ti 5.9. perinteisessä Huittisten Ladun ja Polun, karjalaisten, leijonien ja rotarien kyykkäkisassa joukkueemme sijoittui tiukkojen vaiheiden jälkeen neljänneksi.

La 9.9 Loimaalla pidettyyn syysseminaariin osallistuivat klubistamme presidentti ja tuleva presidentti.

Alkavalla viikolla on luvassa vielä klubimme Puolan matka...